Zyxel-ruter innstillinger

I de fleste tilfeller sender Zyxel WiFi-ruteren din ut 2 nett og trengs ingen endring. Man kobler seg til 2,4 Ghz nettet og kobler opp ovnen uten problemer.

På enkelte Zyxel-rutere trenger man å gjøre litt om på innstillingene før man kan få Millovnen online i Millheat appen.

Om du fortsatt ikke får Millovnen online selv etter kun å være koblet til 2,4 Ghz nettet Zyxel WiFi-ruteren sender ut, gjør du følgende:

1. Logg deg på ruteren, skriv inn i nettleseren: 10.0.0.138
  2. Brukernavn: admin
  3. Passord tretten bokstaver som skal stå på ruteren etter WPA2
  4. Velg "Nettwork Settings"
  5. Velg "Wireless"
  6. Velg "Other"
  7. Under "2,4 Ghz advanced setup" finner man et valg som heter 802.11 Protection. Dette velges til "Off"
  8. Trykk så "Apply"

Slett så nettverket på telefonen din og legg det til på nytt. Husk å resett ovnen din i mellom hver gang du prøver.

Det er også en annen innstilling du kan påse er korrekte:

1. Velg "Network Settings"
  2. Velg "Wireless"
  3. Velg "Advanced" nederst til høre i boksen som omhandler 2,4 Ghz
  4. Påse at "Encryption" er satt til "AES". Trykk så "Apply"

Det kan også hjelpe å deaktivere 5 Ghz nettet i oversikten i bildet over. Etter suksessfull installasjon av ovnen kan du aktivere 5 Ghz igjen.

Om du fortsatt ikke får koblet ovnen din opp, så går du gjennom punkt D) her.