Zyxel-ruter innstillinger (Telenor/Canal Digital)

I de fleste tilfeller sender Zyxel WiFi-ruteren din ut 2 nett og trengs ingen endring. Man kobler seg til 2,4 Ghz nettet og kobler opp ovnen uten problemer.

På enkelte Zyxel-rutere trenger man å gjøre litt om på innstillingene før man kan få Millovnen online i Millheat appen.

Om du fortsatt ikke får Millovnen online selv etter kun å være koblet til 2,4 Ghz nettet Zyxel WiFi-ruteren sender ut, gjør du følgende:

Guiden er laget hvor WiFi-ruter kjører firmware: 1.00(AAJX.14)

1. Logg deg på ruteren, skriv inn i nettleseren: 10.0.0.138 (du blir videresendt til en Telenor-side)
  2. Brukernavn: admin
  3. Passord tretten bokstaver som skal stå på ruteren etter WPA2
  4. Velg "Trådløst" i toppmenyen
  5. Påse at "Krypering" er satt til "WPA2". Trykk "Lagre" om du endrer

6. Påse at DHCP er aktivert. Gå til "LAN" i toppmenyen og så "DHCP"

7. Om du har en Generasjon 1 panelovn (serienummer som begynner med: SKAG) så må du sette WiFi-ruteren til 802.11b/g kun. Gå til "Trådløst" i toppmenyen og så "Trådløs radio". Sett "Standard" til "802.11b/g" og "Kanal" til "kanal 10". Husk å trykke på LAGRE

8. For Generasjon 2 produkter (Mill WiFi produkter med serienummer som begynner på: SKAH). Gå til "Trådløst" i toppmenyen og så "Trådløs radio". Sett "Standard" til "802.11b/g/n" og "Kanal" til "kanal 10". Husk å trykke på LAGRE

Husk å resett ovnen din i mellom hver gang du prøver.

Det kan også hjelpe å deaktivere 5 Ghz nettet i oversikten i bildet over. Etter suksessfull installasjon av ovnen kan du aktivere 5 Ghz igjen.

Om du fortsatt ikke får koblet ovnen din opp, så går du gjennom punkt D) her.