Getbox 2 innstillinger

I de fleste tilfeller sender Getbox 2 WiFi-ruteren din ut 2 nett og trengs ingen endring. Man kobler seg til 2,4 Ghz nettet og kobler opp ovnen uten problemer.

På enkelte Getbox-rutere trenger man å gjøre litt om på innstillingene før man kan få Millovnen online i Millheat appen.

Om du fortsatt ikke får Millovnen online selv etter kun å være koblet til 2,4 Ghz nettet Getbox 2 WiFi-ruteren sender ut, gjør du følgende:

1. Logg deg på ruteren, skriv inn i nettleseren: 192.168.0.1
  2. Brukernavn: Home
  3. Passord: Home
  4. Velg "Wireless" i menyen øverst
  5. Velg "Radio" i menyen til venstre under 2,4 Ghz
  6. Sett 802.11 Mode til "802.11b only" (Etter installasjonen kan du endre tilbake til at det står "Mixed Mode b/g/n")
  7. Trykk så "Save"
  8. Velg "Security" i menyen til venstre under 2,4 Ghz
  9. Påse at "Encryption" er satt til "AES"
  10. Trykk så "Save"

Så kobler du telefonen din til 2,4 Ghz nettet og installerer Millovnen din.

Etter installasjon kan du sette nettet tilbake (802.11 Mode) til å være "Mixed b/g/n". Da følger du punkt 1-7.

Om du fortsatt ikke får koblet ovnen din opp, så går du gjennom punkt D) her.