Hvordan bruker jeg timerfunksjonen for en independent device?

Timer funksjonen på independent device kan sammenlignes med en vanlig timer du har på mobilen. Den stilles inn, og følger et fast mønster du velger.

For å klargjøre timer på en independent device gjør du følgende:

1. Velg ønsket independent device (uavhgengig enhet) fra oversikten på Hjemskjermen
  2. Velg «Timer»
  3. Velg plusstegn i øvre høyre hjørne
  4. Still inn timer
    1. Sett ønsket tidspunkt for timer og hvilke ukedager timeren skal brukes.
    2. Velg om timeren skal skru på eller av ovnen.
    3. Velg navn for timer
  5. Velg «save» når timer er stilt inn

Vær oppmerksom på at du må lage to timere om du ønsker at ovnen skal for eksempel gå på automatisk kl 14 og av igjen kl 17.