Hva er forskjellen på en Mill Generasjon 1 og Mill Generasjon 2 ovn?

Alle Mill ovner som ble produser og solgt til og med ut sesongen 16/17 er såkalte Generasjon 1 ovner.

Fra og med sesongen 17/18 vil alle Millovner som produseres være Generasjon 2. Designet endrer seg ikke mellom generasjonene, men Generasjon 2 ovnene har nye kretskort som muliggjør nye funksjoner for WiFi-ovnene:

• Kalibrering av ovner via appen
  • Skru av og på ovner via appen
  • Legge til "off"-modus i programmer som muliggjør lavere temperatur enn 5 grader Celsius.
  • Lagre ovnen som en uavhengig enhet
  • Bytte mellom Celsius og Fahrenheit

Generasjon 2 ovnene er i tillegg kompatible med WiFi nettene 80211.b/g/n, mens Generasjon 1 er 80211.b/g kompatibelt.

Sjekk denne artikkelen om du lurer på om du har en Generasjon 1 eller 2 ovn.