Hva er en "Independent device"

En "Independent device" (uavhengig enhet) er en ovn som ikke er tilknyttet et rom i Millheat appen. Ettersom den ikke er tilknyttet et rom vil den heller ikke følge et program. I stedet for å følge program, er det mulig å stille inn timere som bestemmer når ovnen skal skru seg av eller på.

Alle typer WiFi-ovner (Oil Premium, Convection og Panel) kan benyttes som independent device.

Det er en forutsetning at ovnen er en Mill Generasjon 2 ovn

Følg instruksjonsvideoen nedenfor hvis du ønsker å knytte den uavhengige enheten til et rom: