Dele huset eller invividuelle rom

Det er nå mulig å dele kun deler av huset ditt, noe som kan være praktisk om du har en utleieseksjon eller tenåringer i huset.

Dele et hus eller et rom gjøres via følgende steg:

1. På hjemskjermen velger du symbolet med tre prikker i øvre høyre hjørnet
  2. Velg deretter Share House
  3. Trykk OK
  4. Skriv inn epostadresse til personen du ønsker å gi tilgang til huset/rommet
  5. Velg enten «Share the whole house» (del hele huset) eller «Share individual Rooms» (del individuelle rom)

Du kan til enhver tid fjerne brukere ved å velge «Settings» (markert med tre streker i øvre venstre hjørne av hjemskjermen og så «Users».

OBS! Delingen oppdateres ikke, så om det legges til flere Mill WiFi enheter må delingen slettes og gjøres på nytt slik at brukeren som får huset delt til seg får opp alle enhetene.

Følg instruksjonsvideoen nedenfor for å dele individuelle rom: