Må jeg dele hele huset, eller kan jeg begrense delingen til for eksempel ett rom?

Det er nå mulig å dele kun deler av huset ditt, noe som kan være praktisk om du har en utleieseksjon eller tenåringer i huset.

Dele et hus eller et rom gjøres via følgende steg:

1. På hjemskjermen velger du symbolet med tre prikker i øvre høyre hjørnet
  2. Velg deretter Share House
  3. Trykk OK
  4. Skriv inn epostadresse til personen du ønsker å gi tilgang til huset/rommet
  5. Velg enten «Share the whole house» (del hele huset) eller «Share individual Rooms» (del individuelle rom)

Du kan til enhver tid fjerne brukere ved å velge «Settings» (markert med tre streker i øvre venstre hjørne av hjemskjermen og så «Users».

Følg instruksjonsvideoen nedenfor for å dele individuelle rom: