Hva er kalibrering?

Kalibrering gir deg muligheten til å kalibrere temperaturen på ovnen opp mot temperaturen i rommet den er plassert i, uten å være fysisk tilstede i rommet.

Sett temperaturen til hva du observerer i rommet enheten er plassert og trykk så på "Kalibrering".

Tips! Varme tar tid til å spre seg og det er derfor fordelaktig å kalibrere enheten iforhold til stedet i rommet du bruker mest.

Kalibreringsfunksjonen forutsetter at du har en Generasjon 2 Mill-enhet.

Les mer om forskjellene på Generasjon 1 og Generasjon 2 her.