Kan andre styre huset mitt?

Ja, men kun om du selv vil det.

Gå inn på «Share the House» og skriv inn e-mailadressen til personen du ønsker å gi tilgang til (NB! Husk at personen må først ha registrert en bruker på Millheat appen med e-mailadressen du sender invitasjon til).

Legg merke til at du kun deler en lokasjon (hus/hytte) om gangen. Så om du for eksempel har 2 hus med Mill WiFi ovner så må dette punktet gjøres for hvert enkelt hus.

NB! De du deler huset med kan styre alle ovnene i huset du har delt. De kan gjøre alt det du kan. For å fjerne delingen med en person gjør du følgende:

1) På hjemskjermen trykker du på de tre linjene i øvre venstre hjørne

2) I "Settings" menyen trykker du på "Users"

3) Velg huset du ønsker å gjøre endringer i

4) Trykk på "Remove sharing" på personen du ikke ønsker skal ha tilgang til huset lenger