Følg

Hvordan legge til/fjerne brukere til huset mitt

Legge til brukere:

På Hjemskjermen trykker du på ikonet med tre prikker i øvre høyre hjørne. Du vil da få opp en meny hvor du trykker på "Share the House" (dele huset).

Home_Screen_-_Options_-_Share_the_house.jpg

NB! De du deler huset med kan styre alle ovnene i huset du har delt. De kan gjøre alt det du kan.

Følg instruksjonsvideoen nedenfor for å dele huset:

 

Fjerne brukere:

For å fjerne delingen med en person gjør du følgende:

1) På hjemskjermen trykker du på de tre linjene i øvre venstre hjørne

2) I "Settings" menyen trykker du på "Users"

3) Velg huset du ønsker å gjøre endringer i

4) Trykk på "Remove sharing" på personen du ikke ønsker at skal ha tilgang til huset lenger

Følg instruksjonsvideoen nedenfor for å fjerne bruker fra Millheat appen:

Var denne artikkelen nyttig?
0 av 0 syntes dette var nyttig
Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

0 Kommentarer

logg på hvis du vil legge inn en kommentar.
Levert av Zendesk