Trenger jeg en "repeater/extender"?

Sørg alltid for at du har tilstrekkelig med signal der du tenker at ovnen skal plasseres. Husk at rekkevidden til WiFi-signalet på ovnen er lavere enn hva man for eksempel finner på mobiltelefoner. Sørg derfor for at ovnen, telefonen og WiFi-ruteren din er nære hverandre ved installasjon.

Ulike byggematerialer vil påvirke rekkevidden til WiFi-ruteren. Rekkevidden til WiFi-signalet påvrikes særlig av hvaslags materiale huset er bygget av (betong, treverk etc).

Ved svakt signal anbefales det derfor å øke rekkevidden på WiFi-signalet ditt med en WiFi-forsterker ("repeater/extender") for at ovnene får et stabilt signal.