Hvordan resetter jeg ovnen?

1) Skru av ovnen (AV/PÅ knapp på høyre side av ovnen)

2) Hold inn tannhjulsknappen mens du skrur på ovnen igjen (om du har en eldre modell er tannhjulsknappen en F)

3) Når du ser displayet resetter seg (det blinker i diodene på displayet) kan du slippe begge knappene

4) Ovnen vil starte som standard på 22 grader Celsius

For å slette nettverksinnstillinger på ovnen gjøres følgende:

1) Om det er lys i WiFi-lyset på kontrollpanelet til ovnen trykker og holder man WiFi-knappen på kontrollpanelet i ovnen i 3 sekunder (inntill man ser lyset slukker)