Hva skjer med ovnene dersom internett faller ut?

• Ovnen mister internettforbindelsen med Millheat-skyen og du vil ikke kunne kontrollere ovnen med appen. Du vil se at ovnen er «offline» i Millheat appen. Du vil også se at lysdioden på kontrollpanelet til ovnen lyser rødt.
  • Ovnen vil dermed ikke få noen oppdateringer fra Millheat appen og vil kun følge siste registrerte temperatur helt til den er online igjen
  • Når internett er oppe igjen vil ovnen koble seg automatisk opp til Millheat-skyen

NB! Husk at du alltid kan styre ovnen lokalt (om internett er nede).

• Trykk 1 gang på WiFi-knappen på kontrollpanelet på ovnen. Da kan du manuelt sette ønsket temperatur (lysdioden for WiFi på kontrollpanelet til ovnen vil lyse sakte grønt)
  • For å koble ovnen til Millheat-skyen igjen trykker du kun 1 gang til på WiFi-knappen på kontrollpanelet på ovnen (lysdioden for WiFi på kontrollpanelet til ovnen vil lyse grønt fast)