Hvordan kobler jeg fra/til WiFi for å styre ovnen lokalt (uten Millheat appen)?

For å styre ovnen lokalt, så gjør du følgende:

Koble fra:

Trykk 1 gang på WiFi-knappen på kontrollpanelet på ovnen. Da kan du manuelt sette ønsket temperatur (lysdioden for WiFi på kontrollpanelet til ovnen vil lyse sakte grønt) ved å bruke + og - knappene.

Koble til:

For å koble ovnen til Millheat-skyen igjen trykker du kun 1 gang til på WiFi-knappen på kontrollpanelet på ovnen (lysdioden for WiFi på kontrollpanelet til ovnen vil lyse grønt fast).