Hva er feriemodus og hvordan aktiverer jeg det?

Feriemodus er en funksjon som enkelt lar deg sette alle ovnene tilknyttet et hus til en spesifikk grad i en gitt periode.

Dette er en kjekk funksjon slik at du slipper å endre på programmene dine kun fordi du skal på ferie. Feriemodus-funksjonen kan også brukes slik at den reduserer temperaturen på hytta når du drar hjem for helgen.

Du aktiverer feriemodus på følgende måte:

1. Gå inn på "Settings" (menypunkt med tre streker øverst til venstre på hjemskjermen)
  2. Gå til "Vacation mode"
  3. Velg huset du ønsker å aktiverer feriemoduset for og trykk "Next"
  4. Sett datoene og klokkeslettene for ferien (start og slutt)
  5. Aktiver "Vacation mode"
  6. Sett ønsket temperatur for alle ovnene tilknyttet dette huset i ferieperioden

Du kan sette ferien frem i tid, men kun et feriemodus av gangen. Når feriemoduset er aktivt vil hjemskjermen fortelle deg at huset er i feriemodus.

Følg instruksjonsvideoen nedenfor for å aktivere feriemodus: