Hvordan overstyrer jeg et program - hvis jeg f.eks. kommer tidligere hjem fra jobb en dag?

For å unngå å endre et program bare fordi man kom hjem tidligere enn vanlig en dag, kan man velge å overstyre programmet isteden. Du har fire moduser tilgjengelig:

1. Komfort
  2. Sov
  3. Borte
  4. Av (kun for generasjon 2 ovner)

Husk at du alltid kan sette huset eller rommet i Normalmodus (symbol av et hus). Da vil ovnene følge de angitte programmene for hvert rom.

Du kan overstyre på ulike nivåer avhengig av hva som passer for deg:

Overstyre hele huset (dvs alle ovnene i huset)

1. På hjemskjermen til Millheat appen ser du hvilket modus hele huset er i på den sorte linjen som heter "Rooms"
    2. Trykk på ønsket modus
    3. Sett antall timer du ønsker overstyringen skal vare
    4. Etter endt overstyring vil huset automatisk gå tilbake til Normalmodus (Alle rommene følger programmene)

Følg instruksjonsvideoen nedenfor for å overstyre programmet for hele huset:

Overstyre et enkelt rom (og alle ovnene tilknyttet dette rommet)

1. På romskjermen til rommet du ønsker å endre modus på er det noe som heter "Override Program"
    2. Trykk på ønsket modus
    3. Sett antall timer du ønsker overstyringen skal vare
    4. Etter endt overstyring vil rommet automatisk gå tilbake til Normalmodus (følge programmet for rommet)

Følg instruksjonsvideoen nedenfor for å overstyre et program på romnivå:

Overstyre en enkelt ovn

1. Finn ovnen du ønsker å overstyre i Millheat appen (Lokaliser rommet ovnen tilhører i appen og trykk på "Units" nederst på skjermen)
  2. Trykk på «control device individually»
  3. Sett ønsket temperatur