Hva er Normalmodus (hussymbolet) jeg ser på hjemskjermen?

I de aller fleste tilfeller vil du følge Normalmodus, dvs at alle ovnene i huset følger programmene de ulike rommene er tildelt.

I de tilfeller hvor du avviker fra normal tidsplan kan du sette hele huset direkte i et ønsket modus. EKS: Du kommer tidligere hjem enn vanlig en onsdag. Istedenfor å endre programmene dine er det enklere å for eksempel sette hele huset direkte i Komfort-modus i ønsket antall timer. Etter at ønsket tid har passert går ovnene automatisk tilbake å være i Normal-modus (dvs at alle ovnene følger programmene de skal følge)

Les mer om overstyring her.