Hopp til hovedinnholdet

Jeg får ikke koblet enheten til appen. Hva gjør jeg?

Kommentarer

1 kommentar

• Anders Nedland Røneid

Har du problemer med å koble til det det vanlige trådløse nettet (selv med de innstillingene som er beskrevet over), fant jeg etter noen timer med irritasjon ut en løsning som fungerer:

1. Skru av det trådløse nettet i huset (trekk ut strømmen av modemet/ruteren).

2. Du skal nå bruke en modifisert versjon av fremgangsmåte D som er beskrevet over. Husk at du trenger to telefoner, en til hotspot og en til Mill-appen.

3. Navngi hotspoten du lager på telefonen med SAMME NAVN (også kalt "ssid") som det trådløse nettet du nettopp skrudde av (steg 1). Bruk også det samme passordet. Om du ikke bruker samme navn/passord vil ikke planen her fungere.

På Android kan du endre navnet på samme sted som du endrer passordet. På iPhone må du trolig bytte navn på telefonen siden den automatisk bruker telefonnavnet som hotspotnavn. Du kan endre navnet tilbake igjen etterpå.

4. Forhåpentligvis får du koblet til ovnen nå via det mobile hotspotet og satt den opp i appen (det trådløse nettet mobilen sender ut har ofte simplere teknologi enn ruteren som gjør det lettere å koble til for ovnen).

5. Skru av hotspoten og skru på igjen det trådløse nettet i huset.

Ovnene vil nå koble seg til det trådløse nettet i huset (siden navn og passord er likt - viktig!) og ikke vite at det er et annet nett de faktisk er på. Fungerte supert her, kan nå styre ovnene som vanlig via det trådløse nettet i huset.