Jeg får ikke koblet ovnen til appen. Hva gjør jeg?

I de fleste tilfeller trenger du ikke å gjøre noen endringer, da rutere som regel gir ut signalet som ovnen trenger automatisk. Dog ser vi enkelte rutere kan være litt annerledes, og da kan du se en mer detaljert guide her:

Zyxel

GetBox 2

Se forøvrig guiden på ruterinnstilling for å sjekke at alt er korrekt

Om du har problemer med å koble Mill WiFi ovnen din med Millheat appen gjør du følgende:

A) Kjente feilinnstillinger på WiFi-ruteren:

1) Påse at WiFi-ruteren din gir ut b/g signal. Dette kan du sjekke ved å gå inn på WiFi-ruteren på PC'en din. Skru av moduset "Mixed b/g/n" om det er et valg, og sørger for at den kun sender ut "b/g" (du kan endre tilbake til b/g/n etter at du har installert)

2) Noen rutere (Zyxel) sender ut 2 ulike nett:

i) 2,4 Ghz nett (Det er dette nettet du MÅ være koblet til ved installering av ovnen. Årsaken for at WiFi-modulen i ovnen går på denne er fordi 2,4 Ghz nett har lenger rekkevidde enn alternativene)

ii) 5 Ghz nett (Dette nettet skal du IKKE være koblet til ved installering av ovnen)

Prøv å koble ovnen til igjen med disse endrede innstillingene (Husk å resett ovnen din før du prøver igjen)

B) Forsøk å resette ovnen:

1) Skru av ovnen (knapp på høyre side av ovnen)

2) Hold inn tannhjulknappen mens du skrur på ovnen igjen

3) Når du ser displayet resetter seg kan du slippe knappene

4) Prøv å koble ovnen til igjen

C) Millheat appen har også en alternativ installasjonsmetode du kan prøve. Denne installasjonsveilederen finner du på følgende måte:

1) Gå inn på innstillinger (menypunkt øverst til venstre på hjemskjermen)

2) Gå til «Alternate WiFi configuration» og følg instruksjonene

D) Om ingen av instruksjonene over fungerer så må vi slå fast om feilen ligger i WiFi-modulen til ovnen eller om det er feil innstilling på WiFi-ruteren din. For å teste dette kan du prøve å bruke en annen mobiltelefon som "delt internett/hotspot". For å gjøre dette gjør du følgende:

1) Bruk en annen mobiltelefon til å lage et "delt internett/hotspot"

2) Koble mobiltelefonen hvor du har Millheat appen til det trådløse nettet du nettopp satt opp

3) Gå i Millheat appen og trykk "Add heater" og følg instruksjonene

4) Om du får koblet til ovnen er det da ingen feil med WiFi-modulen til ovnen og feilen ligger i feil innstillinger i WiFi-ruteren.

5) Om du IKKE får koblet til ovnen på det "delte internettet/hotspoten" kontakter du Mill: appsupport@millheat.com

NB! Rekkevidden til WiFi-signalet på ovnen er lavere enn hva man for eksempel finner på mobiltelefoner. Sørg derfor for at ovnen, telefonen og WiFi-ruteren din er nære hverandre ved installasjon. Om WiFi-signalet ditt er for lavt bør du vurdere å bruke en repeater/extender.