WiFi-ruter innstilling for bruk av Mill WiFi ovner

• Påse at WiFi-ruteren din gir ut b/g/n signal. De fleste rutere gjør dette automatisk, så da er det heller ingenting å endre. Dette kan du sjekke ved å gå inn på WiFi-ruteren på PC'en din.
  • Om du har problemer med å koble ovnen din til Millheat appen, så kan du lese guiden vår om dette.
  • Noen rutere (blant annet Zyxel levert av Telenor sender også ut 2 ulike nett. Sørg for å være koblet til 2,4 Ghz nettet:

i) 2,4 Ghz nett (Det er dette nettet du  være koblet til ved installering av ovnen)

ii) 5 Ghz nett (Dette nettet skal du IKKE være koblet til ved installering av ovnen. Om nettverksnavnet er veldig likt 2,4 Ghz nettverksnavnet, så kan det være en fordel å deaktivere 5 Ghz)

Innstillinger:

Båndbredde: 40 Mhz

802.11: b/g/n (kan også prøve å sette kun i b/g)

Kanal: Kanal 10 (eller lavere)

DHCP: Må være aktivert

Passord: WPA2 (AES kryptering)

Deaktiver om nødvendig 5 Ghz nettverket ditt under tilkobling (kan aktiveres etter tilkoblingen)