Hopp til hovedinnholdet

WEBSITE UNDER MAINTENANCE. Some pages and user manuals may not be available

WiFi-ruter innstilling for bruk av Mill WiFi ovner

Kommentarer

2 kommentarer

• Eystein Ebeltoft

Hei Mill:

Dere bør endre SSID på ovnene fra HF-LPT120 til noe mer "vettugt" som feks Mill-Heater.  Det er synd at  "vendor name" som vises i klientlisten i Router dukker opp som "unknown vendor". Men det viktigste er at folk blir fortalt at de fra Mills nå heter HF-LPT120.

(Tips til Mill: Det er fullt mulig å endre SSID i denne WiFi modulen hva AT+WSSSID ).

I appen deres bør hver enhet komme opp med hvilken IP adresse dener tildelt, og ikke bare MAC adressen. Det betyr at enhetsnavn+IP adresse + MAC = identitet. Slik sett kan man i Appen og i Router identifisere hvilken enhet som er hvilken.

Sette opp ovn som AP (accesspoint): Det er mulig å koble appen direkte til en ovn (utenom Router), ved å holde Wifi knappen på ovnen nede i minst 8 sekunder, og gå inn i mobilens Wifi oppsett og søke etter et nytt nettverk. Da skal det dukke opp ett nettverk a la Mill-xxxxxxx, og man kan vha passord (blank eller 123456789) koble seg direkt til ovnen. Sjekk i  App-menyen  "alternativ wifi-tilkobling" (Dette kommer ikke veldig tydelig frem i bruksanvisninger.)

0
  • Olav Holberg Robøle

Det å legge til disse ovnene er forskjellig fra hvilke routere hver enkelt har, jeg har holdt på i timesvis med å legge til en ovn, når den først er lagt til, så faller den ut igjen. Bruke oppsettet hvor man skal legge til ovnen under nettverk for så å legge inn passord 123456789 fungerer ikke på min ovn med Linksys router, den vil ikke koble seg opp, og hvis den kobler seg opp, så faller den ut igjen etter 10 min. Etter å holdt på til kl 02 en natt, prøvde jeg en siste gang før jeg gikk i kontaineren med alle 4. Jeg holdt wifi knappen på ovnen nede til den blinker, og åpnet app på telefon, trykker på di tre øverste prikkene i høyere hjørne, og legg til enhet, dette funket på alle fire, og har holdt seg der siden. Dette er veldig tungvindt måte å gjøre dette på, har holdt på med diverse dingser som kobles til wifi, men aldri holdt på slik. Stakkars Kari på 60 år som kjøper seg en slik ovn, og ikke får brukt ovnen slik den er tenkt, fordi hun ikke får det til på egnehånd. også enig med han som skrev over her at navnet på ovnen burde vært synlig i router og ikke bare hf-lpt120, ikke alle som skjønner at dette er mill ovnen, uten google søk.