WiFi-ruter innstilling for bruk av Mill WiFi ovner

• Påse at WiFi-ruteren din gir ut b/g/n signal. De fleste rutere gjør dette automatisk, så da er det heller ingenting å endre. Dette kan du sjekke ved å gå inn på WiFi-ruteren på PC'en din.
  • Om du har problemer med å koble ovnen din til Millheat appen, så kan du lese guiden vår om dette.
  • Noen rutere (blant annet Zyxel levert av Telenor sender også ut 2 ulike nett. Sørg for å være koblet til 2,4 Ghz nettet:

i) 2,4 Ghz nett (Det er dette nettet du  være koblet til ved installering av ovnen)

ii) 5 Ghz nett (Dette nettet skal du IKKE være koblet til ved installering av ovnen. Om nettverksnavnet er veldig likt 2,4 Ghz nettverksnavnet, så kan det være en fordel å deaktivere 5 Ghz)

Får du ikke koblet til wifi er det godt mulig routerens standardinnstillinger på 2.4Ghz wifi-båndet trenger noen justeringer. Eventuelt kan du opprette et eget 2.4Ghz bånd med nødvendige innstillinger.

Wifi produktene våre er kompatible med "alle" routere, men vi har erfaringen med at noen av routerne på markedet ikke liker IOT (ting som går på wifi, men som ikke er en tlf, pc, tablet, etc). De trenger derfor noen ganger justeringer for at alt skal fungere.

Gen2 wifi produkter krever følgende innstillinger på 2.4Ghz wifi nettverket:

1) 2.4Ghz

2) 802.11b/g/n (802.11b/g for Gen1)

3) WPA2 passord (AES kryptering)

4) Kanal 10 (eller lavere)

5) Båndbredde 40Mhz

6) DHCP må være aktivert

I tillegg må dette justeres hvis du har router fra ASUS eller Ubiquiti.

Gå inn på: Wireless menu>>Professional Tab>>Airtime Fairness. Deaktiver Airtime fairness.

Når disse innstillingene er satt, kan du resette produktet og koble til på nytt. Tilkobling skal da gå i orden. (Resetting gjøres ved å holde inne produktets wifi knapp i 5 sekunder)

Om du har brannmur aktivert på nettverket ditt:

Se også til at du har følgende porter i firewall åpnet

TCP/IP

5000 (http gateway, app with platform)

443,9005 (https gateway, app with platform)

9100 (load balance of device connecting to cloud)

8000,9000,9004 (device connect with cloud)

9001 (device data push, device control cmd, app with platform)

80 (all third party services)

UDP:

6689 (unicast in intranet, device with cloud via router)

7689, 8689 (broadcast in intranet, app with device via router)