WiFi-ruter innstilling for bruk av Mill WiFi ovner

• Påse at WiFi-ruteren din gir ut b/g/n signal. De fleste rutere gjør dette automatisk, så da er det heller ingenting å endre. Dette kan du sjekke ved å gå inn på WiFi-ruteren på PC'en din.
  • Om du har problemer med å koble ovnen din til Millheat appen, så kan du lese guiden vår om dette.
  • Noen rutere (blant annet Zyxel levert av Telenor sender også ut 2 ulike nett. Sørg for å være koblet til 2,4 Ghz nettet:

i) 2,4 Ghz nett (Det er dette nettet du  være koblet til ved installering av ovnen)

ii) 5 Ghz nett (Dette nettet skal du IKKE være koblet til ved installering av ovnen)

(Etter installering kan mobilen din være koblet til hvilket av de to nettene du vil)

• Husk å benytte deg av WPA2 passord (AES kryptering)
  • Årsaken for at vi har valgt at WiFi-modulen i ovnen går på denne er fordi 2,4 Ghz nett har lenger rekkevidde enn alternativet

Båndbredde: Kan med fordel settes direkte til 40 Mhz

Kanal: Kanal 10 og lavere