Hvordan endrer jeg programmet rommet følger?

Som standard vil ovnen din følge "Default Program"/"Standard Program". Dette er et program du ikke kan endre eller slette.

Du kan lage egne programmer som passer din normale uke bedre. For å endre hvilket program hvert enkelt rom følger, trykker du der det står "Assigned Room Program" (merket i den røde ringen på bildet under):

En pop-up liste kommer opp. Sveip til venstre/høyre for å komme til programmet du ønsker å bruke for det enkelte rom. Bekreft ved å trykke 1 gang på navnet.

Følg instruksjonsvideoen nedenfor for å endre programmet rommet følger:

Følg instruksjonsvideoen nedenfor for å lage og endre et program: