Ovnen slår ut før rommet har nådd temperaturen jeg ønsker. Hva gjør jeg?

Denne seksjonen gjelder kun for Mill Steel og Glass serien:

Det kan oppstå avvik mellom hva ovnen registrerer av temperatur og hva som er faktisk temperatur der du oppholder deg i rommet.

Det kan være flere årsaker til dette, men den mest vanlige er at ovnen står et lite stykke fra der du oppholder deg i rommet vanligvis. Når du setter feks 22 grader som ønsket temperatur på ovnen er det helt naturlig og intuitivt å tenke at dette er graden du ønsker i rommet der sofaen feks er plassert. Dog er det slik at ovnens temperatursensor er plassert på produktet selv, og dermed kan et slikt avvik oppstå.

For å justere dette er alle Millovner utstyrt med kalibreringsmuligheter, dvs at du kan justere hva ovnen registrerer av temperatur. OBS! Det anbefales at ovnen bør ha stått minimum 12 timer på samme temperaturinnstilling for at en kalibrering skal bli mest mulig korrekt.

For å kalibrer ovnen gjør du følgende:

1. Trykk 2 ganger på tannjulsknappen (For 2012-modeller trykker man 2 ganger på F-knappen)
  2. C vil blinke i displayet og ovnen har åpnet opp for kalibrering (For 2012-modeller vil denne kun være åpen i 5 sekunder, så her må man være litt rask)
  3. Bruk +/- for å sette faktisk romtemperatur
  4. Bekreft endringen med å trykke 1 gang på tannhjulsknappen (For 2012.modeller bekrefter man endringen med å trykke 1 gang på F-knappen)