Det kommer ingen varme. Hva gjør jeg?

Alle Mill Convection (med unntak av SG2000MEC) har et lynsymbol i displayet på ovnen som forteller deg om ovnen varmer eller ikke. Om denne lyser så skal ovnen varme.

Om ovnen mot formodning ikke varmer, selvom lynsymbolet lyser, så kan det tyde på at det noe galt med Millovnen din. For å teste om ovnen er defekt eller ikke, gjør du følgende:

1) Resett ovnen (gjelder ikke SG2000MEC)

2) Sett ovnen på MAX temperatur (35 grader). (For SG2000MEC settes ovnen på MAX)

3) Innen et par minutter skal ovnen varme. Du kan sjekke dette ved å ha hånden over rillene på toppen.

4) Om ovnen ikke varmer tar du kontakt med Mill International AS, evt gå tilbake til butikken du kjøpte ovnen. NB! Husk at du må fremvise kvittering.