Ovnen slår ut før rommet har nådd temperaturen jeg ønsker. Hva gjør jeg?

Denne seksjonen gjelder kun for Mill Convection serien:

Det kan oppstå avvik mellom hva ovnen registrerer av temperatur og hva som er faktisk temperatur der du oppholder deg i rommet.

Det kan være flere årsaker til dette, men den mest vanlige er at ovnen står et lite stykke fra der du oppholder deg i rommet vanligvis. Når du setter feks 22 grader som ønsket temperatur på ovnen er det helt naturlig og intuitivt å tenke at dette er graden du ønsker i rommet der sofaen feks er plassert. Dog er det slik at ovnens temperatursensor er plassert på produktet selv, og dermed kan et slikt avvik oppstå.

For å justere dette er alle Millovner med elektronisk termostat utstyrt med kalibreringsmuligheter, dvs at du kan justere hva ovnen registrerer av temperatur.

For å kalibrer ovnen gjør du følgende:

1. Trykk og hold knappen med 3 bølgede streker i 5 sekunder
  2. C vil blinke i displayet og ovnen har åpnet opp for kalibrering
  3. Bruk hjulet for å sette faktisk romtemperatur
  4. Bekreft endringen med å trykke 1 gang på 3 bølgede streker