Hvordan er sikkerheten på appen?

For å hindre at ovnen og dataoverføringen til skyen blir brutt av hackere på nettverket, bruker hver interaksjon mellom ovn og skyen en kryptering (CBC AES). Dette er en symmetrisk hemmelig nøkkelalgoritme for kryptering. På samme tid, for å hindre at den hemmelige nøkkelen (AES) blir brutt med makt, forhandler den hemmelige nøkkelen på ovnssiden dynamisk og oppdateres i skyen for å redusere risikoen for å bli hacket.

Videre blir ditt personlige passord til Millheat appen kjørt gjennom en https protokoll som passer på at passordet ikke blir avslørt i kommunikasjonen med skyen.

All kommunikasjon mellom Millheat appen og ovnen foregår til serveren vår på AWS (amazon Web Services) i Europa