Kan jeg se rommets temperatur i Millheat appen?

Ja, det kan du.

På hjemskjermen vil du se rommets registrerte temperatur. Om du har flere enn 1 ovn tilkoblet rommet, så vil den vise et snitt av hva ovnene registrerer som temperatur i rommet.

Foreløpig vil temperaturen kun vises i hele tall i Millheat appen.

NB! Om temperaturen avviker fra faktisk romtemepratur, kan du kalibrere ovnen slik at den er justert til rommet ovnen brukes i.

Var denne artikkelen nyttig?
0 av 0 syntes dette var nyttig
Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

3 Kommentarer

• 0
    Avatar
    Hege Helleland

Jeg klarer ikke å vise temperaturen i appen

• 0
    Avatar
    Bård Thordén-Dyrset

Hei. Jeg får bare opp streker som temperatur i appen. Hvordan fikser jeg det?

• 0
    Avatar
    Mads Nissen

bare streker betyr at ovnen har falt ut fra nettverket. skjer hele tiden:-( du kan klikke inn på rommet, deretter "device list" så ser du at ovnen(e) dine står som offline. noen ganger funker det å bare trykke wifiknappen en gang, så kobler de opp igjen, men som oftest (hos meg) ikke. Kan også funke å velge selve ovnen i offline listen, og ta "Reconfigure wifi" og følge instruksjonene, men heller ikke det virker i alle tilfeller..