F blinker, hva betyr det?

Millovner produsert i 2012 har en termostat som blinker på moduset som er aktivt til enhver tid. Det vil til enhver tid blinke i enten F (fri modus), D (dag modus) eller N (natt modus), avhengig av hva som er aktivt.

Om du ikke har programmert hverken dag- eller nattsenking, så vil F blinke kontinuerlig, noe som forteller deg at du er i fri-modus. I fri.modus kan du selv sette ønsket temperatur med +/- knappene.

Dette har for nyere Millovner (fra 2013) blitt erstattet med et lynsymbol. Dette lyset forteller deg om ovnen varmer eller ikke.