Det kommer ingen varme. Hva gjør jeg?

Alle Mill Oil (med unntak av AB-H700MINI og JA-serien) har et lynsymbol i displayet på ovnen som forteller deg om ovnen varmer eller ikke. Om denne lyser så skal ovnen varme.

Om ovnen mot formodning ikke varmer, selvom lynsymbolet lyser, så kan det tyde på at det noe galt med Millovnen din. For å teste om ovnen er defekt eller ikke, gjør du følgende:

1) Resett ovnen (gjelder ikke AB-H700MINI og JA-serien)

2) Sett ovnen på MAX temperatur (35 grader). (For JA-serien settes ovnen på MAX)

3) Innen 5-10 minutter skal ovnen varme. Du kan sjekke dette ved å ha hånden over rillene på toppen.

4) Om ovnen ikke varmer tar du kontakt med Mill International AS, evt gå tilbake til butikken du kjøpte ovnen. NB! Husk at du må fremvise kvittering.