Altibox hjemmesentral

For å koble din Millheat-enhet til Altibox Hjemmesentral trenger man å gjøre en liten endring på Hjemmesentralen. NB! Disse kan endres tilbake etter utført tilkobling.

Modell: FMG-3542

Du gjør følgende:

1) Logg inn på din Altibox hjemmesentral (mine sider --> internett --> mitt hjemmenett: for opp side (endre

2) Under "Internett" velges "Mitt hjemmenett"

3) Du vil få opp din hjemmesentral. Trykk på "Trådløse innstillinger"

4) Sett "Mode" til B/G (Kanalbredde går automatisk til 20 Mhz) + deaktiver 5 Ghz nettverket (OBS! Du kan aktivere 5 Ghz nettverket etter tilkoblingen er gjort)

5) Trykk på "Lagre"