Tillatelser i Millheat Android app

Google Play lister opp tillatelsene Millheat appen trenger når du laster den ned, men det kan gi et ganske skjevt og uriktig bilde av hvilken informasjon som faktisk brukes da kategoriene er ganske brede. Nedenfor ser man et skjermdump av hva du ser når du laster ned Millheat appen:

Hva har Millheat-appen faktisk tilgang til?

Bilder/medier/filer: Millheat appen trenger tilgang til filene på smartmobilen slik at du kan installere appen på smartmobilen din. Bilder/medier blir ikke brukt.

Informasjon om WiFi-tilkobling: Appen trenger tilgang slik at du greier å kunne koble til Mill WiFi enheter på ditt WiFi

Enhets-ID og anropsinformasjon: Google Play trenger enhets-ID for å kunne laste ned og installere appen på smartmobilen din. Anropsinformasjon blir ikke brukt.