ASUS WiFi-ruter

Mange ASUS WiFi-rutere har noe de kaller "Airtime Fairness", som kan gjøre det vanskelig å koble til dine Mill WiFi enheter.

For å koble til dine Mill WiFi enheter når du har en ASUS WiFi-ruter gjør du følgende:

Wireless menu --> Professional Tab --> Airtime Fairness --> Deaktiver Airtime Fairness

På enkelte Asus rutere så finnes det en funksjon som heter "Smart Connect" som tvinger WiFi enheter over på 5ghz om signal styrken er bra nok. Dette kan skape problemer for Mill enheter ettersom 5ghz ikke er støttet. Vi anbefaler at denne funksjonen deaktiveres når du forsøker å koble opp ovnene, funksjonen kan aktiveres igjen når Mill enheten er koblet opp.