Amplifi HD

For å kunne koble til din Mill WiFi enhet på Amplifi HD trenger du å gjøre en endring (aktivere "Separat WiFi SSID"). Du gjør følgende:

1) På hjemskjermen i Amplifi-appen trykker du slik at du kommer til innstillinger:

2) Trykk så på "Trådløst"

3) Aktiver "Separat WiFi SSID". Husk å lagre ved å trykke på haken øverst til høyre!

4) Så kobler du smartmobilen (den du har Millheat-appen på) til det nyopprettede WiFi-nettverket: "XXXXXXXX-2G" (dette nettverket har samme passord som du allerede har på WiFi-nettverket)

5) Så åpner du Millheat-appen og kobler til din Mill WiFi enhet på vanlig måte.

NB! Du kan ikke deaktivere "Separat WiFi SSID" etter tilkobling av din Mill WiFi enhet, men du kan koble din smartmobil til ditt vanlige Amplifi-nettverk.