ICE.net smartrouter

For å kunne koble Mill WiFi enheter til ICE-net smartrouter så må det gjøres en endring før man prøver å koble til. Etter tilkobling kan innstillingene settes tilbake.

1. Logg deg på ruteren, skriv inn i nettleseren: 192.168.0.1 (du blir videresendt til en ICE.net-side)
  2. Brukernavn: admin
  3. Passord: admin
  4. Velg "Settings" i toppmenyen
  5. Velg deretter "WiFi" i sidemenyen som da dukker opp til venstre

6. Under "WiFi Settings" endrer du WiFi Standard til "11b only"

7. Channel settes til "Channel 6"

8. Trykk på "Apply" og vent til ICE.net smartrouter rebooter. Sørg for at mobilen du har Millheat-appen på kobler seg tilbake på ICE-nettet ditt.

Etter å ha koblet til Mill WiFi enhetene dine kan du sette "WiFi Standard" tilbake til å være "11b/g/n mixed mode"

Kanalvalget bør fortsette å være i "Channel 6" da dette er en anbefalt kanalvalg fra ICE.net.