Tibber

Integrasjonen med Tibber muliggjør styring av Millovnene gjennom Tibber-appen. For å aktivere denne funksjonen går man i Tibber-appen og leter etter Mill under "Power ups".

Når du har logget deg inn med din Millheat-appbruker vil du kunne se dine Millovner i Tibber-appen.

Tibber styrer temperaturen basert på informasjonen som hentes ut fra Millovnen som er koblet til Tibber. I tillegg trekker man inn parametere som strømpris, værvarsel og husets termiske treghet (isolasjonsgrad). Summen av dette gjør at huset varmes på en smartere måte. Og alt går automatisk når du har aktivert smart varmestyring i Tibber-appen.

Integrasjonen tar i bruk funksjonen "Kontroller enheten individuelt" som finnes i Millheat-appen som gjør at Millovnene ikke lenger vil følge programmer du har satt i Millheat-appen (slik må det være da Tibber har tatt over styringen). Og denne funksjonen aktiveres i det øyeblikket du endrer en temperatur på Millovnen din i Tibber-appen og/eller aktiverer "smart varmestyring".

Om du ønsker å igjen styre ovnene selv og ikke bruke Tibber-integrasjonen, så må man deaktivere "kontroller enheten individuelt" på ovnsnivå.

Du gjør da følgende (repeter stegene under for alle de ovnene du ikke ønsker at Tibber skal styre lenger):

Fra hjemskjermen går du til ROM --> Enhetsliste --> Velger ovnen du ønsker å deaktivere styringen for --> Deaktiverer "kontroller enheten individuelt"

Ved å gjøre dette vil ovnen følge programmene du har i Millheat-appen og vil ikke bli styrt av Tibber lenger